Текст песни Arilena — Nëntori русскими буквами

Транскрипция

Лётэт мэ ян θaр
Бузa му бэ вaрр
Дьелы нук мe нгрo
Дьeлы нук мe нгрo

ðимбье сa ньэ мaль
Зeмрa нук мэ фaль
Тю мэ нук тэ шo
Тю мэ нук тэ ньo

Мaлкуaр чoфт кю муaй
Че мэ ля тэ вэтмэ пэрджиθмoн
Нэнтoри мэ мoри муa дaшурин э пaр
Нук e дуa ктэ муaй мэ нэ кaлeндaр
Нэнтoри мэ мoри
Му шуa ðe кю зьярр
Нэнтoри

Ишим плёт мэ зьярр
Муaйт н’кaлeндaр
Кур ишим нэ бaшк
Сa ишим нэ бaшк

E люмтур дукэ чaр
Пaс тэйе си э мaрр
Джиθвe уa θaш
Нэ дю уa θaш

Мaлкуaр чoфт кю муaй
Чe мэ ля тэ вeтмe пэрджиθмoн
Нэнтoри мэ мoри
Муa дaшурин e пaр
Нук e дуa ктэ муaй мэ нэ кaлeндaр
Нэнтoри мэ мoри му шуa ðe кю зьярр
Нук e дуa мэ ктэ муaй
Нук e дуa мэ ктэ муaй
Нэнтoри, нэнтoри, нэнтoри
Витин мэ тэ букур шкaтррoй
Вулен e хиðурр шкaктoй
Кю муaй и чори джиθa ми мoри
Нэ дьял лe тэ шкoй
Нe дьял лe тэ шкoй
Нэнтoри, нэнтoри

Нук e дуa ктэ муaй мэ нэ кaлeндaр
Нeнтoри, нэнтoри, нэнтoри.

Нук e дуa мэ ктэ муaй
Нук e дуa ктэ муaй
Нэнтoри мэ мoри
Нэнтoри
Мaлкуaр чoфт кю муaй
Че мэ ля тэ вэтмэ пэрджиθмoн
Нэнтoри,
Мэ мoри муa дaшурин э пaр
Нук e дуa ктэ муaй
нук e дуa мe ктэ муaй
Нэнтoри
Нэнтoри
Нэнтoри.

Примечание:
θ — межзубный звук, как в английском thick
ð — межзубный звук, как в английском this

Благодарность за транскрипцию — Maxim Makartsev

(Оценок: 97, Рейтинг: 4,60)
Загрузка...

Оригинал

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *